Home

Home

huis

Huis

kalkan

Kalkan

excursies

Excursies

extras1

Extra’s

prijzen

Info/prijzen

contact

Contact

links

Links

arrangement

Arrangementen

autohuur1

Autohuur

comfort

Comfort-service

vlucht

Vliegtickets

enes2

Door onze goede contacten met een plaatselijk autoverhuurbedrijf, Enes, kunnen we u een uitstekend onderhouden auto (nooit ouder dan 1 jaar), prima verzekerd en met uitmuntende service aanbieden.

U kunt de auto naar keuze laten bezorgen op het vliegveld van uw keuze, of in Kalkan bij de villa. Wanneer u, na aankomst op het vliegveld, liever niet zelf naar Kalkan wilt rijden, kan (uiteraard tegen meerprijs) een chauffeur van Enes u rijden. Ditzelfde geldt voor de terugreis.

De tarieven vindt u hieronder.

Wanneer u besluit gebruik te maken van Enes RentaCar, hoeft u alleen de auto van uw keuze aan ons door te geven en de plaats van aflevering; hierna zullen wij de reservering in orde maken. U betaalt echter niet aan ons, maar ter plaatse rechtstreeks aan Enes.

Wanneer u kiest voor een ander verhuurbedrijf, ontvangt u natuurlijk tijdig een uitgebreide routebeschrijving naar de Villa. Het telefoonnummer van Enes is: 0090 242 844 3961 of 0090 242 844 3674.

Overigens: rijden in Turkije is in weinig te vergelijken met Nederlandse omstandigheden. Al zijn de verkeersregels voor het grootste deel hetzelfde als bij ons, het rijgedrag is dat niet!

Doordat wegbelijning en verlichting vaak ontbreken en ’s avonds veel verkeer onverlicht de weg op gaat, dient u extra goed op te letten.

Door de enorme groei van het toerisme naar Turkije wordt er weliswaar hard gewerkt aan de aanleg en het onderhoud van (nieuwe) wegen, lang niet overal zijn de autowegen geasfalteerd en zijn gaten in de weg gerepareerd. Wanneer u echter rustig rijdt, uw ogen goed de kost geeft en zich aanpast aan het overige verkeer, zult u ongetwijfeld versteld staan van de interessante, exotische, overweldigende omgeving waar u doorheen rijdt.

Huurprijzen Enes RentaCar 2011:

(prijzen zijn per dag, inclusief onbeperkt aantal kilometers, alle belastingen en alle verzekeringen; de auto’s zijn maximaal 1 jaar oud en beschikken alle over airco)
 

De prijzen voor een gezinsauto of jeep (eventueel ook diesel en/of automaat) bedragen tussen € 30,- en € 45,- per dag; personenbusjes (tot 9 pers.) kosten tussen € 60,- en € 65,- per dag.
 

Transfer: (tot 3 personen): vanaf Dalaman Airport: € 70,-; vanaf Antalya Airport: € 120,-
per minibus (tot 7 personen): vanaf Dalaman: € 90,- ; vanaf Antalya: € 155,-
Wanneer u belangstelling heeft voor deze autohuur of transfer, kunnen wij  een interessante aanbieding voor u aanvragen.

De auto wordt gratis afgeleverd en opgehaald op het vliegveld van uw keuze.

Als u niet zelf wilt rijden maar gebruik wilt maken van de diensten van een chauffeur, bedragen de meerkosten
€ 10,- per rit.