Uitleg bij de berekening van de reissom:
Algemeen:
Uw reissom wordt berekend. Uiterlijk de eerstvolgende werkdag kunt u de berekening van ons per e-mail
verwachten. Als u akkoord gaat en wenst over te gaan tot een definitieve reservering dan hoeft u alleen per
e-mail uw bevestiging te retourneren. Hierna ontvangt u per post de factuur en definitieve bevestiging.
 

Auto reserveren bij Enes RentaCar:
Binnen een week na ontvangst van deze boeking, zullen wij u alle informatie over de autohuur toesturen, waarna u een definitieve keuze kunt maken. Wij reserveren de auto dan voor u, waarna u hiervan een bevestiging ontvangt. De kosten voor de autohuur dienst u zelf ter plaatse met Enes te verrekenen. (contant of per creditcard)

Excursies reserveren:
Wij reserveren de opgegeven excursies en bevestigen deze later aan u wanneer de bevestigingen bij ons binnen zijn. De betaling van deze excursies dient u ter plaatse met de organiserende touroperator te verrekenen.
(De prijzen voor autohuur en excursies zijn gebaseerd op de gegevens, die door deze toeleveranciers aan ons zijn meegedeeld; wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. veranderingen als gevolg van wijzigingen in die tarieven. We hopen dat u hier begrip voor heeft. Als u tijdens uw verblijf in Kalkan geen gebruik maakt van (een deel van) de opgegeven extra services, ontvangt u hiervoor geen restitutie.)

 

Dinerpakket:
In het informatiepakket, dat u bij aankomst in de villa ontvangt, staat vermeld op welke dagen en in welke restaurants wij een tafel voor u gereserveerd hebben. Wij regelen de reserveringen van restaurants en taxi’s, u dient zelf de restaurantrekening te betalen (op vertoon van de Padisah-gastenkaart ontvangt u over de hele rekening 10% korting.) U wordt om ongeveer 19.30 uur verwacht in het restaurant; de taxi komt u om 19.15 uur ophalen. Na afloop van uw diner kunt u de bediening vragen, een taxi voor u te bellen en te vermelden dat u naar Villa Padisah gebracht moet worden. De taxi
is al voor u betaald. Gemaakte reserveringen kunnen we, na ontvangst van uw betaling, helaas niet meer veranderen.